Contactgegevens

Content

Heeft u vragen over het toepassen van standaarden? Wilt u weten hoe de 'Pas toe of leg uit'-verplichting werkt? Zoekt u kansen om maatschappelijke problemen op te lossen door te standaardiseren? Waarschijnlijk kan Forum Standaardisatie u helpen. Neem voor al uw vragen, tips en opmerkingen contact met ons op.

E-mail en telefoon

Mail ons uw vragen via het contactformulier. Wilt u ons liever spreken? Bel dan naar +31 70 888 7776 op werkdagen tussen 9.00 tot 17.00 uur. Voor dit nummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten en geen informatietarief. U kunt ook direct contact opnemen met de betreffende medewerker.

 


 

Veelgestelde vragen

Ja, Forum Standaardisatie kan u helpen bij het uitvragen en toepassen van een standaard. Wij ondersteunen u zelf of brengen u in contact met experts die u verder kunnen helpen.

Bij elke aanbesteding moet u voor die aanbesteding relevante standaarden uitvragen die op de ‘Pas toe of leg uit’-lijst staan.

Dit geldt voor de aanschaf van software, hardware en ICT diensten, maar ook voor inhuur en (door)ontwikkeling. Het geldt voor nieuwe producten of diensten, maar ook voor voortzetting van reeds eerder verleende diensten en voor aanvulling op of wijziging van bestaande producten of diensten.

Beleid

Forum Standaardisatie heeft bestekteksten opgesteld voor veel voorkomende ICT-aanbestedingen waarin open standaarden moeten worden uitgevraagd. U kunt deze gebruiken in uw aanbesteding.

Lees meer in de handreiking

 


 

Adresgegevens

Bezoek:

Wilhelmina van Pruisenweg 52
2595 AN Den Haag

Post:

Postbus 96810
2509 JE Den Haag

 


 

Sociale media